Vores løsninger

Microsoft Azure

Optimer din virksomheds samlede produktivitet

Hvad er Microsoft Azure?

Traditionelle forretningsmodeller har i dag udfordringer med at holde trit med den hurtige udvikling, hvilket skaber barrierer for at opfylde det ustabile markedsbehov – dette påvirker i sidste ende virksomhedernes innovationspotentiale. Cybertruslerne er i vækst, lokale datalagre er sårbare, og det kan være udfordrende at finde de nødvendige IT-sikkerhedskompetencer internt. Cloud er svaret på nedbrydning af disse hindringer for innovation, og derfor er mange virksomheder begyndt at udnytte Microsoft Azure cloud som et middel til at fremme den digitale omstilling, effektivt skalaere, vokse og samtidig sikre IT-sikkerheden.

Azure cloud giver din virksomhed potentiale for vækst I dag er cloud-teknologi mere end bare en valgmulighed – den er en absolut forretningsbehov. Rejsen mod “skyen” kan dog virke overvældende. Som en certificeret Azure Expert hjælper vi dig med at gå videre, fremskynde din digitale omstilling og bane vejen med en Azure cloud-løsning, der er i tråd med din forretningsstrategi.

Hvordan kan Azure gavne min organisation?

Microsoft Azure letter processen for bygning, styring og udrulning af applikationer og forskellige tjenester indenfor din organisation. Det resulterer i, at integrationen af et nyt program blandt alle medarbejdere i din organisation bliver hurtig, enkel og effektiv, uden at det påvirker virksomhedens produktivitet.

Værktøjer til beskyttelse af identitet

Azure inkluderer løsninger for identitets- og adgangsstyring, hvilket yderligere styrker sikkerheden for din organisations data. Disse løsninger beskytter dine applikationer, apps og data, og bistår i forsvar mod skadelige loginforsøg.

Din organisation får også muligheden for at sikre legitimationsoplysninger, og anvende værktøjer til beskyttelse af identitet samt robuste autentificeringsfunktioner. Disse vil ikke kun forbedre sikkerheden, men også positivt påvirke håndteringen af fortrolige data.

Er du usikker på, hvordan du starter og implementerer Azure?

Som eksperter i Azure-platformen kan Albjerg IT hjælpe dig med:

 • Udarbejdelse af en cloud strategi: Vi kan tilpasse en handlingsplan, der passer til dine mål og viser vejen til cloud transformation.
 • Optimering af cloud-omkostninger: Vi kan identificere måder at reducere dine omkostninger i skyen.
 • Forberedelse til cloud-migrering: Vi kan evaluere modenheden i din IT-infrastruktur og definere forskellige måder at fremskynde din vej til skyen.
 • Drift og operation af cloud: Vi kan drifte din cloud-infrastruktur efter bedste praksis.
 • Cloud-sikkerhed: Vi kan hjælpe med at håndtere sikkerhedsrisici og hjælpe med at udarbejde en strategi.

IT-Support løsninger bygget specifikt til din virksomhed.  Kontakt os nu

Løsninger

Omfattende IT-Support løsninger

 • router-1807_67aa302b-3a94-46a7-aa3d-66b8928a87d7

  Netværk

  Cloud-tjenester er dybt afhængige af netværk, hvilket gør Albjerg IT’s tjenester inden for netværksstyring og overvågning afgørende for IT-området.

 • telephone-operator-4682_c9489618-836b-47ec-8489-e15f613cb10c

  Kundeservice

  Albjerg IT 24/7 support handler om at maksimere serviceeffektiviteten, løse problemer og drive kontinuerlig serviceforbedring.

 • computer-network-1878_39828809-88f9-48e1-9a76-61c99401ec99

  Infrastruktur

  Albjerg IT sikrer, at din IT-infrastruktur altid er optimeret til at understøtte de stabile og højt tilgængelige services, organisationer efterspørger.

 • settings-server-1872_2e41baf2-8789-4215-b430-db35c3899936

  Styring af Endpoint

  Klient- og serverendepunkter administreres som én ejendom, hvilket sikrer sikkerhed og stabilitet, samtidig med at oppetiden og medarbejdernes produktivitet maksimeres.

 • source-code-1754_2b435bd8-ce76-4910-8137-7d07a3557fa3

  Applikationer

  Albjerg IT støtter både software og on-premise løsninger, hvilket garanterer, at applikationer altid er finjusterede for at sikre den bedst mulige brugeroplevelse.

 • add-image-5030_dcf585b8-8f3d-48ad-8579-a4ad56d14ba6

  Forbedret håndteret service

  Albjerg IT tilbyder sofistikerede styringsværktøjer til kunder, der stræber efter at opgradere deres IT-serviceledelse til en højere standard.

Fordele

Vores løsninger giver en unik række fordele

 • Styr IT-omkostninger

  Du kan skalere dine IT-omkostninger efter dine krav og kun betale for det, du har brug for. Uanset om det er stigende eller faldende personale eller IT-projektarbejde.

 • Betroet IT-rådgiver

  Ved at afholde regelmæssige kontostyringsmøder, kan din virksomhed for Managed IT-service få et overblik over din generelle IT-strategi og blive din betroede rådgiver.

 • Stordriftsfordele

  I takt med at din virksomhed udvikler sig, skal dens supportstruktur også udvide sig. Med en managed IT-service kan du nemt tilpasse din virksomheds størrelse op eller ned gennem en enkel dialog.

 • Increased efficiency

  You’ll have your IT needs outsourced to a team of IT experts, and during times where you need additional project support, your managed IT provider supplies the extra staff.

 • Lille startinvestering

  Administrerede it-tjenester hjælper dig med at udligne den indledende investering af teknologiomkostninger. I stedet for at bruge tusindvis af koner på hardware og software på forhånd.

Stop med at spilde tid og penge på teknologi. Lad os komme igang