Vores løsninger

Firewall & WIFI ydelser

Optimer din virksomheds samlede produktivitet

Næste generations firewall Fortinet

En firewall er en essentiel del af virksomhedens IT-sikkerhed, idet den hindrer uønskede indtrængere i at få adgang til virksomhedens netværk eller systemer. I bund og grund fungerer en firewall som et skjold mod vira, trojanske heste og diverse hackerangreb, ved at scanne og kontrollere den indgående trafik til netværket. Firewallen sikrer, at data, der er backlistet, ikke trænger ind i virksomhedens netværk. Dermed skal en firewall blokere for alt, der potentielt kan skade en computer eller et netværk.

En traditionel firewall, som blot åbner og lukker porte, ikke længere tilstrækkelig til at imødegå de aktuelle IT-trusler. Derfor er der behov for en firewall af typen Næste Generation, også kendt som Fortinet.

Med Fortinet implementeres en række sikkerhedsprogrammer, der sammen styrker IT-sikkerheden betydeligt – både i forhold til eksterne trusler, men også i forhold til sikkerhedsfejl bag firewallen på virksomhedens netværk.

Wi-fi til erhverv

Er du udfordret med Wi-Fi-forbindelsen på din arbejdsplads eller i din virksomhed? Oplever du problemer, når mange enheder er tilsluttet jeres Wi-Fi, eller fungerer forbindelsen ikke optimalt i store områder?

Måske driver du en restaurant, og har brug for en pålidelig forbindelse, eller er det på dit hotel eller i dit boligselskab, der er et presserende behov for en mere robust og sikker løsning?

Uanset om dit behov er i restaurationsindustrien, hotelbranchen, i en kontorfællesskabskontekst eller inden for et boligforeningsområde, står Albjerg IT parat til at tilbyde forbedrede Wi-Fi-løsninger og optimere din eksisterende opsætning.

IT-Support løsninger bygget specifikt til din virksomhed.  Kontakt os nu

Løsninger

Omfattende IT-Support løsninger

 • router-1807_67aa302b-3a94-46a7-aa3d-66b8928a87d7

  Netværk

  Cloud-tjenester er dybt afhængige af netværk, hvilket gør Albjerg IT’s tjenester inden for netværksstyring og overvågning afgørende for IT-området.

 • telephone-operator-4682_c9489618-836b-47ec-8489-e15f613cb10c

  Kundeservice

  Albjerg IT 24/7 support handler om at maksimere serviceeffektiviteten, løse problemer og drive kontinuerlig serviceforbedring.

 • computer-network-1878_39828809-88f9-48e1-9a76-61c99401ec99

  Infrastruktur

  Albjerg IT sikrer, at din IT-infrastruktur altid er optimeret til at understøtte de stabile og højt tilgængelige services, organisationer efterspørger.

 • settings-server-1872_2e41baf2-8789-4215-b430-db35c3899936

  Styring af Endpoint

  Klient- og serverendepunkter administreres som én ejendom, hvilket sikrer sikkerhed og stabilitet, samtidig med at oppetiden og medarbejdernes produktivitet maksimeres.

 • source-code-1754_2b435bd8-ce76-4910-8137-7d07a3557fa3

  Applikationer

  Albjerg IT støtter både software og on-premise løsninger, hvilket garanterer, at applikationer altid er finjusterede for at sikre den bedst mulige brugeroplevelse.

 • add-image-5030_dcf585b8-8f3d-48ad-8579-a4ad56d14ba6

  Forbedret håndteret service

  Albjerg IT tilbyder sofistikerede styringsværktøjer til kunder, der stræber efter at opgradere deres IT-serviceledelse til en højere standard.

Fordele

Vores løsninger giver en unik række fordele

 • Styr IT-omkostninger

  Du kan skalere dine IT-omkostninger efter dine krav og kun betale for det, du har brug for. Uanset om det er stigende eller faldende personale eller IT-projektarbejde.

 • Betroet IT-rådgiver

  Ved at afholde regelmæssige kontostyringsmøder, kan din virksomhed for Managed IT-service få et overblik over din generelle IT-strategi og blive din betroede rådgiver.

 • Stordriftsfordele

  I takt med at din virksomhed udvikler sig, skal dens supportstruktur også udvide sig. Med en managed IT-service kan du nemt tilpasse din virksomheds størrelse op eller ned gennem en enkel dialog.

 • Increased efficiency

  You’ll have your IT needs outsourced to a team of IT experts, and during times where you need additional project support, your managed IT provider supplies the extra staff.

 • Lille startinvestering

  Administrerede it-tjenester hjælper dig med at udligne den indledende investering af teknologiomkostninger. I stedet for at bruge tusindvis af koner på hardware og software på forhånd.

Stop med at spilde tid og penge på teknologi. Lad os komme igang