Vores løsninger

Microsoft Sharepoint

Optimer din virksomheds samlede produktivitet

Hvad er Microsoft SharePoint?

SharePoint tilbyder adgang til et eller flere fælles dokumentbiblioteker, hvor teams og grupper kan dele og samarbejde om filer i realtid. Du kan kontrollere adgangsrettigheder til forskellige filer, hvilket betyder, at du kan bestemme, hvem der får fuld adgang eller begrænset redigeringsadgang.

Dette tillader et bredt spektrum af personer – både internt og eksternt – at samarbejde på et enkelt SharePoint site, uden at give adgang til filer, de ikke skulle se.

Med SharePoint får du et tilpasset websted, der kan justeres efter teamets behov. Det understøtter et problemfrit og sikkert samarbejde imellem alle internt i din organisation og eksternt, på tværs af forskellige platforme.

Derfor er SharePoint det ideelle valg for samarbejde omkring dokumenter.

Hvad kan du gøre med SharePoint?

SharePoint fungerer som en platform for samarbejde i din organisation, og det er også velegnet til interorganisatorisk samarbejde eller til at bygge et intranet. Indholdet på intranettet kan være virksomhedens nyheder, personalehåndbog eller kantinemenu. SharePoint er hjertet i Microsoft 365 og danner grundlag for andre Microsoft produkter, som f.eks. OneDrive, der også er baseret på SharePoint.

Tre solide grunde til at bruge SharePoint:

 1. Fleksibel og effektiv dokumenthåndtering: Filversionering, papirkurv, metadata.
 2. Samarbejde, nyhedsudgivelse og filarkivering.
 3. Fuldstændig integration med Office-produkter.

Hvad bruges SharePoint til? SharePoint er en fremragende platform til samarbejde, nyhedsudgivelse, projektledelse, intranet og proceshåndtering. Med SharePoint er der mange muligheder, da der er integration med andre systemer, både Microsoft og andre onlineværktøjer.

Hvilke virksomhedstyper bruger SharePoint?

Alle virksomheder, der ønsker at arbejde smartere og mere effektivt, og som bruger Microsoft Office, anvender SharePoint. Selvom der kun er 1-2 personer i virksomheden, er der store fordele ved at bruge SharePoint med integration til Teams. De fleste større danske og udenlandske virksomheder bruger SharePoint.

Fakta: Over 200.000 organisationer og 190 millioner mennesker bruger SharePoint til intranet, teamworksteder og indholdsadministration.

Hvad er forskellen mellem SharePoint og OneDrive?

OneDrive fungerer som dit personlige online drev, mens SharePoint er det sted, hvor flere deler indhold.

IT-Support løsninger bygget specifikt til din virksomhed.  Kontakt os nu

Løsninger

Omfattende IT-Support løsninger

 • router-1807_67aa302b-3a94-46a7-aa3d-66b8928a87d7

  Netværk

  Cloud-tjenester er dybt afhængige af netværk, hvilket gør Albjerg IT’s tjenester inden for netværksstyring og overvågning afgørende for IT-området.

 • telephone-operator-4682_c9489618-836b-47ec-8489-e15f613cb10c

  Kundeservice

  Albjerg IT 24/7 support handler om at maksimere serviceeffektiviteten, løse problemer og drive kontinuerlig serviceforbedring.

 • computer-network-1878_39828809-88f9-48e1-9a76-61c99401ec99

  Infrastruktur

  Albjerg IT sikrer, at din IT-infrastruktur altid er optimeret til at understøtte de stabile og højt tilgængelige services, organisationer efterspørger.

 • settings-server-1872_2e41baf2-8789-4215-b430-db35c3899936

  Styring af Endpoint

  Klient- og serverendepunkter administreres som én ejendom, hvilket sikrer sikkerhed og stabilitet, samtidig med at oppetiden og medarbejdernes produktivitet maksimeres.

 • source-code-1754_2b435bd8-ce76-4910-8137-7d07a3557fa3

  Applikationer

  Albjerg IT støtter både software og on-premise løsninger, hvilket garanterer, at applikationer altid er finjusterede for at sikre den bedst mulige brugeroplevelse.

 • add-image-5030_dcf585b8-8f3d-48ad-8579-a4ad56d14ba6

  Forbedret håndteret service

  Albjerg IT tilbyder sofistikerede styringsværktøjer til kunder, der stræber efter at opgradere deres IT-serviceledelse til en højere standard.

Fordele

Vores løsninger giver en unik række fordele

 • Styr IT-omkostninger

  Du kan skalere dine IT-omkostninger efter dine krav og kun betale for det, du har brug for. Uanset om det er stigende eller faldende personale eller IT-projektarbejde.

 • Betroet IT-rådgiver

  Ved at afholde regelmæssige kontostyringsmøder, kan din virksomhed for Managed IT-service få et overblik over din generelle IT-strategi og blive din betroede rådgiver.

 • Stordriftsfordele

  I takt med at din virksomhed udvikler sig, skal dens supportstruktur også udvide sig. Med en managed IT-service kan du nemt tilpasse din virksomheds størrelse op eller ned gennem en enkel dialog.

 • Increased efficiency

  You’ll have your IT needs outsourced to a team of IT experts, and during times where you need additional project support, your managed IT provider supplies the extra staff.

 • Lille startinvestering

  Administrerede it-tjenester hjælper dig med at udligne den indledende investering af teknologiomkostninger. I stedet for at bruge tusindvis af koner på hardware og software på forhånd.

Stop med at spilde tid og penge på teknologi. Lad os komme igang